Nu ook online!

Studiehulp studenten!

Studeer jij aan een MBO, hogeschool of universiteit?
Wil je hogere cijfers halen voor je tentamens?
Heb je altijd bergen leerwerk waar je moeilijk doorheen komt?
Wil je weten hoe je
 op tijd kunt beginnen?
Wil je gewoon sneller lezen en goede mindmaps leren maken?

Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou!
En ja: ik geef de cursus ook online

Het kost je € 350,- (incl. cursusboek)

Anne (student SPW): “De lessen bij Judith hebben mij enorm geholpen. Zo heb ik kunnen ontdekken welke leermethode het paste bij mij past. Ik wist dit zelf niet zo goed en Judith heeft allerlei technieken gebruikt tijdens de cursus om hier achter te komen. Ik vond het heel leuk om de cursus te doen en ik pas een aantal technieken nu ook toe voor tentamens.

En het blijft veel geld, maar het gaat om jouw toekomst! Je tentamens halen. Tijd overhouden voor leuke dingen! Daar wil je toch wel in investeren?


Ondanks dat ik in mijn eerste jaar op de universiteit zat en dus al heel wat toetsen, examens en tentamens achter de rug had, wist ik niet hoe ik moest studeren. Ik deed maar wat, eigenlijk, en ik moest bijna alle tentamens herkansen. Met deze cursus wist ik, na hard werken, eindelijk hoe ik het moet aanpakken. Deze cursus leerde mij niet alleen goede studiemethodes en hoe ik mijn tijd zo productief mogelijk kan besteden, maar ook hoe ik veel tijd kan besparen. Ik ben het leren zelfs leuker gaan vinden! Ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik dankzij deze cursus mijn tentamens in één keer gehaald heb. De investering was het meer dan waard! ‒ Esther O., studente Kunstgeschiedenis, Amsterdam

Een student (HBO-pedagogiek) gaf de volgende waardering:
Cursus gevolgd snel studeren = leuk studeren. Erg veel aan gehad en het geeft me zelfvertrouwen voor de komende tentamens. Naast het volgen van de cursus is Judith erg betrokken en helpt ze me ook met andere zaken als het vinden van een super leuke stage!
Bedankt hiervoor.

Als student volg je de cursus privé of met andere studenten. Je zit niet in een groep met middelbare scholieren!

Je kunt de cursus volgen op het moment dat het jou uit komt: ook online. Geef bij aanmelding je voorkeur op.

[contact-form-7 id=”269″ title=”Inschrijfformulier Studenten”]